Nieuws

StartschipHet Witte Huis heet, zoals iedereen weet een wedstrijd gevende club te zijn. Een Wedstrijdcommissie is daarvoor nodig en die heeft een tekort aan mensen die dit willen doen. Er moeten een hoop leden zijn die om wat voor reden dan ook niet meer veel wedstrijdzeilen, en nu wellicht hun steentje willen bijdragen. Het is een heel leuke manier van bezig zijn met het wedstrijdzeilen!

Denk er eens over! En voor hen die dat hebben gedaan en die mee willen helpen bij de organisatie van een zeilwedstrijd ontwikkelde de Watersportacademy een serie online cursussen. De gratis cursussen zijn te volgen waar en wanneer het jou uitkomt. In ongeveer een half uur tijd leer je heel functiegericht de belangrijkste zaken die nodig zijn om gelijk in de praktijk aan de slag te kunnen.

Momenteel zijn de cursussen Boeienboot en Startschip beschikbaar, aan de andere cursussen wordt nu gewerkt. Elke cursus bestaat uit een aantal hoofdstukken met korte uitleg, foto’s, graphics en animaties. Teksten zijn kort en to-the-point. Je kunt op elk gewenst moment een hoofdstuk volgen en later weer verder gaan.

Zelfs op je telefoon werkt het! Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met twee meerkeuzevragen. Als je alle vragen goed beantwoord hebt, ontvang je een digitale Badge. We registreren je dan ook gelijk als ‘Club Official’ in de functie waarvoor jij de cursus hebt afgerond. Wanneer je alle cursussen gedaan hebt, registreren we je als Club Official op Niveau 2. Je bent dan op clubniveau op elk gebied inzetbaar.

Tenslotte nodigen we alle bestaande officials uit om ook eens een kijkje te nemen. Je kunt namelijk heel eenvoudig het linkje doorsturen naar de personen die het aankomende weekend komen helpen. En je kunt even checken of je zelf alles nog weet ;-) Via www.elowatersportverbond.nl kom je direct in de Elektronische Leeromgeving van het Watersportverbond. Wanneer je op deze website een account hebt aangemaakt, heb je toegang tot de cursussen. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Wedstrijdcommissaris Hein Bloemers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ander nieuws

gerrit-willemsHet Witte Huis sluit samen met de Finn Club Holland dit weekend het zeilseizoen af...
online-cursussen-wedstrijdcommisie-2Het Witte Huis heet, zoals iedereen weet een wedstrijd gevende club te zijn. Een...
els-van-woudenbergOp 12 en 13 oktober wordt de BOERENKOOLCUP gezeild Na de wedstrijden van de 12e...
marc-en-pascal-meijer-nederlands-kampioen-efsixMarc en Pascal Meijer zijn Nederlands Kampioen in de Efsix klasse geworden en hebben...
opgeven-voor-de-winterstallingOp ZATERDAG 2 NOVEMBER gaat de WINTERSTALLING in en worden de...
open-najaars-clubkampioenschappen-een-groot-succes  Afgelopen weekend 14 en 15 september hebben wij onze clubkampioenschappen...
wk-splash-in-zeelandNa een trainingsweek op de Oosterschelde is het jeugdteam van HWH, bestaande uit 9...
karen-hofstee-vertrouwenspersoon-bij-hwh Het bestuur heeft besloten om binnen onze vereniging een vertrouwenspersoon te...

Foto albums

p1050873
View
2015 Diverse fo...
View
2015 Diverse fo...
View
Najaarsweekend
View
2015 Diverse fo...
View
2015 Diverse fo...
View
img_0895
View
het witte huis_...
View
2015 Diverse fo...
View

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Google PlusDeel op TwitterDeel op LinkedIn

Foto's

Volg HwH op Twitter

Onze sponsors

Uw naam hier
Sponsor onze vereniging of alleen een evenement of activiteit.

Advertenties