Nieuws

Nieuws

P1020363Het Witte Huis sluit samen met de Finn Club Holland dit weekend het zeilseizoen af met de jaarlijkse wedstrijden om de Boerenkoolcup voor de Olympische Finnklasse en de internationale Starklasse. De wedstrijden worden gehouden op de Loosdrechtse Plassen vanuit Het Witte Huis aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk 242 A op zaterdag en op zondag. De starttijden zijn vanaf 11.00 uur.

Vooral in de Finnklasse komt er een spectaculair veld aan de start. Er worden meer dan 60 boten aan de start verwacht met enkele wereldtoppers. De Nederlandse kampioen Nicholas Heiner komt samen met de Amerikaan Caleb Paine, winnaar van het Olympisch brons in 2016 en de Zwitser Niels Theuninck. Alle drie hebben zich al gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Tokio in 2020. Ze gaan het opnemen tegen HWH troeven Karel van Hellemond, Eric Bakker en Albert Kroon. Ook de Europees kampioenen 2019 Grandmasters (50+) Bas de Waal en Legends (70+) Henk de Jager komen aan de start.

De weersverwachtingen wijzen op mooi zeilweer. Op zondag wordt er een stevige bries verwacht. Dat levert zeker veel spektakel op.

StartschipHet Witte Huis heet, zoals iedereen weet een wedstrijd gevende club te zijn. Een Wedstrijdcommissie is daarvoor nodig en die heeft een tekort aan mensen die dit willen doen. Er moeten een hoop leden zijn die om wat voor reden dan ook niet meer veel wedstrijdzeilen, en nu wellicht hun steentje willen bijdragen. Het is een heel leuke manier van bezig zijn met het wedstrijdzeilen!

Denk er eens over! En voor hen die dat hebben gedaan en die mee willen helpen bij de organisatie van een zeilwedstrijd ontwikkelde de Watersportacademy een serie online cursussen. De gratis cursussen zijn te volgen waar en wanneer het jou uitkomt. In ongeveer een half uur tijd leer je heel functiegericht de belangrijkste zaken die nodig zijn om gelijk in de praktijk aan de slag te kunnen.

Momenteel zijn de cursussen Boeienboot en Startschip beschikbaar, aan de andere cursussen wordt nu gewerkt. Elke cursus bestaat uit een aantal hoofdstukken met korte uitleg, foto’s, graphics en animaties. Teksten zijn kort en to-the-point. Je kunt op elk gewenst moment een hoofdstuk volgen en later weer verder gaan.

Zelfs op je telefoon werkt het! Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met twee meerkeuzevragen. Als je alle vragen goed beantwoord hebt, ontvang je een digitale Badge. We registreren je dan ook gelijk als ‘Club Official’ in de functie waarvoor jij de cursus hebt afgerond. Wanneer je alle cursussen gedaan hebt, registreren we je als Club Official op Niveau 2. Je bent dan op clubniveau op elk gebied inzetbaar.

Tenslotte nodigen we alle bestaande officials uit om ook eens een kijkje te nemen. Je kunt namelijk heel eenvoudig het linkje doorsturen naar de personen die het aankomende weekend komen helpen. En je kunt even checken of je zelf alles nog weet ;-) Via www.elowatersportverbond.nl kom je direct in de Elektronische Leeromgeving van het Watersportverbond. Wanneer je op deze website een account hebt aangemaakt, heb je toegang tot de cursussen. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Wedstrijdcommissaris Hein Bloemers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

2019 Efsix kampioen MeijerMarc en Pascal Meijer zijn Nederlands Kampioen in de Efsix klasse geworden en hebben de blauwe wimpel van het Watersportverbond gekregen. Met het kleinst mogelijke verschil want na een gelijk aantal 1e plaatsen moesten het aantal 2e plaatsen geteld worden en dat viel voor Marc en Pascal positief uit. Pascal zal op 5 & 6 oktober Het Witte Huis vertegenwoordigen op de Primus Interparis.

2019 boerenkoolstamppotOp 12 en 13 oktober wordt de BOERENKOOLCUP gezeild

Na de wedstrijden van de 12e organiseren wij weer een boerenkoolmaaltijd voor alle leden van WSV Het Witte Huis

 

De kosten bedragen € 13,50 pp

 

Wilt u ons voor dinsdag 8 oktober aangeven of u van de partij bent?

 

U kunt dit doen via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de bar.

Alvast bedankt namens de bemanning van Boei 15.

Kraan winterbergingOp ZATERDAG 2 NOVEMBER gaat de WINTERSTALLING in en worden de boten uit het water getakeld. Wil je gebruik maken van de winterstalling, hetzij op de parkeerplaats of in de haven, 

VERGEET DAN NIET OM HET WINTERSTALLING FORMULIER VIA DE WEBSITE IN TE VULLEN EN TERUG TE MAILEN.

Om 08.30 uur dien je aanwezig te zijn als je gebruik wilt maken van de winterstalling op de parkeerplaats. Mocht je boot in de haven in het water blijven liggen dan krijg je ook een stallingsfactuur.

De havencommissie. 

 

Subcategorieën

Selecteer een onderwerp uit de onderstaande lijst, kies vervolgens een artikel om te lezen.

nieuws over de jeugd en jeugdactiviteiten van wsv Het Witte Huis

Ander nieuws

gerrit-willemsHet Witte Huis sluit samen met de Finn Club Holland dit weekend het zeilseizoen af...
online-cursussen-wedstrijdcommisie-2Het Witte Huis heet, zoals iedereen weet een wedstrijd gevende club te zijn. Een...
els-van-woudenbergOp 12 en 13 oktober wordt de BOERENKOOLCUP gezeild Na de wedstrijden van de 12e...
marc-en-pascal-meijer-nederlands-kampioen-efsixMarc en Pascal Meijer zijn Nederlands Kampioen in de Efsix klasse geworden en hebben...
opgeven-voor-de-winterstallingOp ZATERDAG 2 NOVEMBER gaat de WINTERSTALLING in en worden de...
open-najaars-clubkampioenschappen-een-groot-succes  Afgelopen weekend 14 en 15 september hebben wij onze clubkampioenschappen...
wk-splash-in-zeelandNa een trainingsweek op de Oosterschelde is het jeugdteam van HWH, bestaande uit 9...
karen-hofstee-vertrouwenspersoon-bij-hwh Het bestuur heeft besloten om binnen onze vereniging een vertrouwenspersoon te...

Foto albums

p1050944
View
2015 Diverse fo...
View
img_1384
View
img_1122
View
het witte huis_...
View
p1050880
View
het witte huis_...
View
img_1024
View
het witte huis_...
View

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Google PlusDeel op TwitterDeel op LinkedIn

Onze sponsors

Uw naam hier
Sponsor onze vereniging of alleen een evenement of activiteit.

Advertenties